Steunen

De projecten van Autisme Leeft vzw kan je steunen via onze projectrekening bij Caritas Hulpbetoon.
Voor giften die op het rekeningnummer BE80 7765 9023 3377 van vzw Caritas Hulpbetoon Liefdadigheidsstraat 39 te 1210 Brussel worden gestort, met als mededeling ‘voorkeur project  n° 4166 Autisme Leeft’  en die 40 € of meer per jaar bedragen, ontvangt de schenker een fiscaal attest, uitgereikt door Caritas Hulpbetoon vzw. Dit fiscaal attest ontvang je in het volgende kalenderjaar.

Voor elke gift boven 40 euro ontvang je een belastingvermindering van 45%

Koop jij ook al eens online? Denk dan zeker aan Trooper! Surf eerst naar de website van Trooper en doe je aankopen via de Autisme Leeft pagina. Via Trooper wordt een klein deeltje van jouw aankoopbedrag geschonken aan Autisme Leeft, zonder dat dat voor jou meer kost!
Een kleine moeite voor jou en erg fijn voor ons. Meer weten over Trooper? Klik dan hier!

 

Steunen kan je ook via Goodgift. Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Autisme Leeft is één van de vele goede doelen. Meer weten over Goodgift? Klik dan hier.

Een speciale gelegenheid te vieren, zoals een geboorte, huwelijk of jubileum? Of een (her)opening van jouw zaak? Dan word je vaak overladen met geschenken. Het ene al wat nuttiger dan het andere. 
Heb je het gevoel dat je geen extra geschenken wil, omdat anderen het beter kunnen gebruiken? Dan kan je ervoor opteren om vrienden en kennissen een gift te laten doen ten voordele van Autisme Leeft! Neem even vooraf contact met ons op om de juiste afspraken te kunnen maken. 

Schenk een legaat - Neem Autisme Leeft op in je testament

Je denkt wellicht liever niet aan het moment dat je er niet meer bent. Toch is het zinvol om hier wél eens bij stil te staan. Want wanneer je een testament opstelt, bepaal je zelf waar je geld na jouw overlijden naartoe gaat. Je kan dus de vzw Autisme Leeft financieel steunen door onze vereniging op te nemen in  je testament via een legaat of het is mogelijk om bij leven een schenking te doen aan onze vzw. 
Zo help je ook in de toekomst onze grote dromen voor personen met autisme waar te maken. 
Heb je hierover vragen, neem dan contact met je notaris. Hij zal je zeker het juiste advies kunnen geven.