Steunen

Je hoeft geen lid te zijn om Autisme Leeft te steunen. Dit kan door een gift over te maken via Caritas, via een cadeaubon van Goodgift of door je online aankopen te doen via Trooper.

Hoe kan je ons steunen?

Ons steunen kan op verschillende manieren:

  • Vzw Autisme Leeft komt in aanmerking voor projectsubsidies door Caritas Hulpbetoon.
    Voor giften die op het rekeningnummer BE80 7765 9023 3377 van vzw Caritas Hulpbetoon Liefdadigheidsstraat 39 te 1210 Brussel worden gestort, met als mededeling ‘voorkeur project  n° 4166 Autisme Leeft’  en die 40 € of meer per jaar bedragen, ontvangt de schenker een fiscaal attest, uitgereikt door Caritas Hulpbetoon vzw. Dit fiscaal attest ontvang je in het volgende kalenderjaar.

    Image
    Caritas

OPGELET: Stortte je een gift op het Caritas banknummer? Bezorg ons jouw persoonsgegevens via een klik op onderstaande button en vul het formulier in. 

Meld je aan

  • Steunen kan je via Goodgift. Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Autisme Leeft is één van de vele goede doelen. Meer weten over Goodgift? Klik dan op onderstaande button.
Image
goodgift

Goodgift

  • Denk bij je online aankopen zeker aan Trooper! Surf eerst naar de website van Trooper en doe je aankopen via de Autisme Leeft pagina. Een kleine moeite voor jou en erg fijn voor ons. Meer weten over Trooper? Klik dan op onderstaande button.
Image
Trooper

Trooper