Begeleider op het speelplein

Word begeleider van één of meerdere van de 200 kinderen op onze speelpleinen de Puzzel, met doorgroeimogelijkheden naar groepsbegeleider.

Data spw 22
Wanneer?

Tijdens de zomervakantie kan je gedurende 4 weken van 8u30 tot 16u30 terecht voor mega speelplezier te Hasselt, Maasmechelen en Pelt.
Tijdens de paasvakantie is er een extra speelpleinweek in Maasmechelen.

speelplein
Waar?

HASSELT: Schakelschool, Larestraat 15 Kuringen

MAASMECHELEN: Mikado, Bosweg 71

PELT: VOX, Leopoldlaan 45

Wat?

Toffe actieve dagen met diverse speelpleinactiviteiten: balspelen, waterspelen, gezelschapsspellen, bosspelen, crea, koken, uitstappen, ... en zoveel meer!
De kinderen zijn aanwezig van 9 tot 16 u. Onze vrijwilligers komen toe om 8u30 en gaan naar huis om 16u30, na een kort evaluatiemoment.
De groepsverantwoordelijke leidt de activiteiten. Jij motiveert de kinderen met jouw actieve enthousiaste inzet! Op een spelende manier leer je omgaan met de diverse auti-kenmerken. 

Hoe inschrijven?

Via onderstaande linken kan je je als begeleider inschrijven voor 1 van onze speelpleinwerkingen tijdens de  zomervakantie 2022:

Hasselt zomer

Maasmechelen zomer

Pelt zomer

 
Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail van je inschrijving. Gelieve hiervoor ook jouw spambox of ongewenste e-mail na te kijken.
Eenmaal ingeschreven verwachten we je ook effectief op de aangemelde speelpleindagen!