Sue vertelt verder...

sue

 

 

 

Sue vertelde ons vorige keer over het prille begin van Autisme Leeft. Zovele jaren later zouden we niet staan waar we staan zonder de steun van trouwe sponsors en talrijke sponsoracties.

cheque

Eén van de belangrijke taken van ons als oudervereniging was het zoeken van sponsors. Plezier maken en activiteiten organiseren kost namelijk heel wat centen. Heel bijzonder om door de jaren heen heel wat vaste sponsors te hebben gevonden die ons jaren gesteund hebben en/of nog steeds steunen.

Eén van onze trouwe sponsors sinds het begin is de Porsche Club van Maasmechelen. Eén keer per jaar organiseerde zij een Rally op de Duivelsberg in Maasmechelen: een schitterende dag voor autorallyliefhebbers. Bezoekers kregen er de kans om voor een klein bedrag mee te rijden als co-piloot in één van de wagens. Personen met een beperking kregen een gratis ritje cadeau. Eén jaar kregen we zelfs de kans om mee te vliegen in een helikopter die nog dienst gedaan had in één van de James Bond films.

helikopter

Tal van Autisme Leeft begeleiders uit Hasselt, Maasmechelen en Pelt stonden dan klaar om een handje toe te steken in ruil voor een mooie cheque die onze werking weer een stapje vooruit zou helpen. Hopelijk kan de Rallydag na een pauze van 2 jaar door de coronaperikelen opnieuw doorgaan.

Over de jaren heen hebben we heel wat sponsorevenementen georganiseerd om onze speelplein- en Spetterwerking te kunnen laten doorgaan. Zo is onze Pastadag ook een jaarlijks terugkerend fenomeen. Hopelijk heb je 17 oktober alvast in je agenda gezet, want er is opnieuw heerlijke zelfbereide pasta af te halen op 3 locaties (Hasselt, Pelt en Maasmechelen). Met dank aan kokkin Elena, een mama van een kind met ASS, en een heel team van vrijwilligers wordt dat weer smullen geblazen en – nadat de centjes binnen zijn – spelen geblazen.

Wij zijn altijd op zoek naar helpend handen. Dus heb je interesse om mee te helpen bij één van onze sponsorevenementen, geef dan zeker een seintje via info [at] autismeleeft.be! Je bent altijd welkom!

Nieuws

Lees ook een van onze andere berichten

extra's

Extra's voor ouders

Lees meer
zomerplanning

Planning zomermaanden juli & augustus

Lees meer