Steeds meer Spetters

Dat we ondertussen een Spetterwerking hebben op twee plaatsen, dat is niet van de ene op de andere dag gebeurd.
We duiken nog eens in de oude doos met Sue.

porche

De Spetters werden door de jaren heen steeds groter en groter. Van maandelijkse activiteiten gingen we al snel naar tweewekelijkse activiteiten én introduceerden we na een tijdje ook een jaarlijks kamp.

Ons eerste kamp in 2005 was in een prachtig houten chalet in de Ardennen. Met een groep van 14 jongeren en 6 ouders en een vrijwilligster maakten we er een onvergetelijke tijd van. Dat kwam onder andere door het bijzondere bezoek van de Porche club. Onze jongeren kregen de kans om een ritje te maken met een paar prachtige oldtimers.

kamp

In de jaren die daarop volgden, zijn er heel wat plaatsen bezocht. Van kampen aan zee tot kampen dicht bij de deur, tot city trips in het buitenland: met uitzondering van de coronajaren stonden kampen steevast op het jaarprogramma.

Toen onze jeugdwerking verhuisde van Zutendaal naar Hasselt in 2011, hebben we de grootste groei gekend. Door de grote toestroom zijn toen de verschillende groepen Spetters X, Y en Plussers ontstaan. Later in 2016 kwamen er de OkiDoki-groepen bij. Ook kinderen tussen 6 en 13 jaar vinden steeds meer de weg naar onze werking. Sinds vorig jaar kwam er een extra Doki+-groep bij.

Wist je dat er sinds dit jaar ook een Spetterwerking is opgestart in Pelt? Op de eerste activiteit waren maar liefst 7 Spetters en 12 Oki’s aanwezig. Het was een geweldige start.

Nieuws

Lees ook een van onze andere berichten

vormingen

Vormingen over ASS

Lees meer
extra's

Extra's voor ouders

Lees meer