Goede voornemens / nieuwe start

Velen onder ons maken traditioneel naar het einde van het jaar toe goede voornemens.

An

Alsof het allemaal magisch en plots gaat veranderen omdat er zich een nieuw jaar aandient. Is het nu stoppen met roken of een nieuw dieet uitproberen of misschien nauwer contact zoeken met geliefden, elke dag van het jaar, elke moment van de dag (of zelfs nacht) is naar mijn mening een prima moment om een verbetering in je leven aan te brengen.

Dat geldt voor mij ook op gebied van een nieuwe start maken. Is het nu starten in een nieuwe job, verhuizen naar een volgende thuis of wie weet wel een nieuw lief. Als jij voelt dat het tijd is voor verandering, dan is dat het perfecte moment. Want in je hoofd en in je beleving ben je dan al bezig met die verandering. Besef is de eerste stap. Vanaf dan ben je actief bezig met werken aan die andere / betere versie van jezelf.

Wees in tussentijd niet te hard voor jezelf en aanvaard ook gewoon de jij die je op dat moment al bent. Een prachtig mens!

En als we dan toch met z’n allen binnenkort iets willen veranderen, laat ons dan allemaal wat verdraagzamer zijn en meer begrip hebben voor elkaar. Want enkel met begrip en steun voelen we ons sterk genoeg om te zijn wie we willen zijn of willen worden.

Dus laat ons met z’n allen heel veel warmte uitstralen en ook heel veel warmte ontvangen.

Santé op het nieuwe jaar!

Liefs,

An

Nieuws

Lees ook een van onze andere berichten

extra's

Extra's voor ouders

Lees meer
zomerplanning

Planning zomermaanden juli & augustus

Lees meer